top of page
Sara Riis.jpeg

Sara Riis

Sara har 20 års erfaring indenfor HR-området; karriere- og kompetenceudvikling, rekruttering, coaching og rådgivning. Hun har de sidste 5 år haft fokus på talentudvikling, er uddannet Master i TT38 og har arbejdet med talenttestværktøjer siden 2016. 
 
Saras drivkraft ligger i at hjælpe mennesker med at skabe et meningsfuldt arbejdsliv baseret på de naturlige styrker og talenter, de har. I et forløb bliver du med det samme bevidst om, hvor du performer bedst, og hvor dit største potentiale ligger.

 

Sara bidrager til selvindsigt, der fører til personlig power, god energi - og et arbejdsliv uden pres og modstand. Du får samtidigt indsigt i hvor, du kunne stå i vejen for dig selv. Ved et lederforløb lærer du bl.a., hvordan og hvornår du er mest autentisk - og hvor din energi og gennemslagskraft ligger som leder. 

Sara er indehaver af sarariis.dk og arbejder med både 1:1 karriereudvikling, teamudvikling, assessment/screening af kandidater og udvikling af ledere og medarbejdere i både større og mindre virksomheder.
 


Sara har en lang række uddannelser bag sig og kombinerer de bedste værktøjer fra forskellige teorier (Master i TT38, Play Your talent, TalentIndikator, Certified Business Coach, Master in Neuro Linguistic Programming (Richard Bandler, USA)).

 

Hun er BA i kommunikation og sociologi fra Lunds Universitet og International Market Economist.


bottom of page